De zee is elke dag anders. De Waddeneilanden zijn één van onze favoriete vakantiebestemmingen, de natuur is er prachtig. Een echte inspiratiebron!

uit 2015 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De vuurtoren vanTexel

2018

De mooie rode vuurtoren, karakteristiek voor het eiland Texel. Hoe zou het zijn om in één van de huisjes te wonen, die zo rustig nabij de vuurtoren staan?

De vuurtoren van Ameland

2017

Een lievelijk tafereeltje, de mooie vuurtoren van Ameland! 

Jongetje met schepnet

2015

Weer of geen weer, met een schepnet vermaken kinderen zich uitstekend op het Texelse strand. Zo ook dit leuke jongetje, in de regen, op zoek naar een mui om met zijn schepnet garnalen en kreeftkrabjes te vangen.

Kanoeten bij de Waddenzee

2015

Dit groepje kanoeten is aan het genieten van de rust bij de Waddenkust. 

Natuurschoon aan de Noordzee

2015

De zee is altijd weer anders en het blijft een inspiratiebron! Ik geniet er van de prachtige golven, schitterende luchten en de diversiteit aan vogels.

Texelse schapenboet

2015

Authentieke schapenboet, typerend voor het eiland Texel.

Texelse schapenboet, zwart/wit

2015

Authentieke Texelse schapenboet uitgevoerd in zwart/wit met potlood. Deze tekening is een voorstudie voor de Texelse schapenboet die ik in acryl heb uitgevoerd.

Onstuimige zomerdag op Texel

2015

Op Texel kan de zee ook in de zomer onstuimig zijn. Het was een zomerdag met veel regen en harde wind, maar de prachtige Noordzee maakte het tot een onvergetelijke dag.

Waddenzeedijk Terschelling

2015

Tijdens een heerlijke fietstocht is het genieten op de waddenzeedijk op Terschelling! Mooie vergezichten en wolkenpartijen komen voorbij, terwijl er een heerlijk verkoelend windje door je haren waait.